Lärarna på Mangaskolan är aktiva mangatecknare och förläggare med sammanlagt över 20 års erfarenhet av att arbeta med manga både nationellt och internationellt, såväl i tryckt form som på webben.

Natalia Batista är en av Sveriges mest publicerade mangatecknare och utbildad på Serieskolan i Malmö. Hon är skaparen av serierna Mjau! och Sword Princess Amaltea som båda även getts ut internationellt, i länder som Portugal, Tyskland, Tjeckien, USA och Italien. Hon är också en av grundarna av mangakollektivet och förlaget Nosebleed Studio, serielärare på Serieskolan i Malmö samt organisatör för fansinmarknaden Malmö Seriefest.

Elise Rosberg är mangatecknare och jobbar just nu som mangateckningslärare på Kulturskolan Malmö, samt som serieteckningslärare på Bryggeriets gymnasium. Hon har gått två år på Serieskolan i Malmö, och bott två år i Japan. Elise är publicerad i flertalet antologier, och har bland annat illustrerat för radio P1, Bonnier Carlsen, med mera. Hon är även utbildad inom förlags- och redaktörsjobb och är medlem i och förläggare på Nosebleed Studio.

 

Magnolia Winroth är serietecknare och arbetar i manga-inspirerad stil. Hen har gått två år på Serieskolan i Malmö och är medlem i och förläggare på Nosebleed Studio. Magnolia har publicerats i antologier och tidningar både inrikes och utrikes, och är en aktiv webbserietecknare under namnet Toffuo. För tillfället jobbar hen på sin thriller-webbserie ParaZycle